MIJN VERHAAL

Na een jarenlange studie in de mode, werd ik tijdens mijn examenjaar ziek, en bleek mijn hart een ritmestoornis te hebben. De artsen gaven aan dat dit een geboorteafwijking was, maar wel direct verholpen moest worden. Ik kreeg de keuze om levenslang medicatie te gebruiken  of een operatie. Ik koos voor een operatie, voor ik het wist lag ik een week later op de operatietafel, na een herstelperiode van een jaar, wilde ik op mezelf gaan wonen en besloot een baan te zoeken om dit te kunnen financiëren. Binnen een korte periode vond ik een baan als secretaresse bij Inspectie verkeer en waterstaat, heel wat anders dan mijn studierichting. Na een half jaar werd mijn contract vanwege bezuinigingen niet verlengd en kwam ik na een paar weken terecht bij AEGON.
Ik had al meer malen overwogen mijn droom om modeontwerpster te worden, te volgen, maar had geen idee waar of hoe ik hieraan moest beginnen en ging er dus niet mee verder.


In 2006 heb ik samen met mijn man een huis gekocht en gingen we na een grote verbouwing samenwonen, toen dat project klaar was, stond het volgende al op ons te wachten: ons sprookjeshuwelijk dat plaatsvond in september 2007.​

Beide hadden we altijd al een kinderwens en wilde heel graag uitbreiding van ons gezin. Helaas verliep alles niet op rolletjes. Maar ons geduld werd beloond, in 2009 raakten we in verwachting. Maar tot ons grote verdriet verliep deze zwangerschap niet hoe hij moest lopen en kregen wij op 15 februari 2010 in de 37ste week van de zwangerschap te horen dat het hartje van onze zoon niet meer klopte. Na een lijdensweg van 5 dagen werd op 19 februari 2010 onze zoon geboren. Het intense verdriet waarmee ik overspoeld werd, bracht mij terug  naar mijn passie, iets waar ik mijn troost in kon vinden, iets wat helemaal van mij was en  niemand van mij af kon nemen, het ontwerpen en maken van kleding.

Na vele gesprekken en ziekenhuisbezoeken werden wij 10 maanden later gezegend met een nieuwe zwangerschap, waaruit onze prachtige dochter Shania geboren is. We kunnen ons geen ander moment herinneren dat wij ooit zo intens gelukkig zijn geweest. Voor onze dochter had ik vele mooie spulletjes gemaakt en geborduurd daarnaast maakte ik met heel veel plezier mooie cadeautjes voor naaste familieleden die een kindje hadden gekregen. Het voelde goed; alsof 2 passies samenkwamen; kinderen en ontwerpen.

In nagedachtenis naar onze zoon Damian en de geboorte van onze dochter Shania is BooBooBaby geboren. BooBooBaby staat voor het koesteren van een eeuwige herinnering iets waarop je altijd terug kunt kijken.

Elk artikel bij BooBooBaby wordt vervaardigd met liefde, zowel voor treurige gebeurtenissen als voor blije gebeurtenissen.

To be inspired is great, to inspire is incredible.....

With Love Debbie
BooBooBaby

© 2015 - 2024 BooBooBaby | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel