Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd? 
Na ontvangst van de betaling wordt er een verwerkingstijd van 5-10 werkdagen gehanteerd. Zodra uw bestelling verzonden is, krijgt u van ons een bevestiging per e-mail. Levering verloopt via de postbode of pakketbezorging van DHL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen en kan BooBooBaby niet aansprakelijk gehouden worden voor eventuele vertraging onderweg. Ook tijdens de feestdagen in december kan het zijn dat uw bestelling er wat langer over doet dan verwacht in verband met de drukte bij DHL. 

Kan ik mijn bestelling op een ander adres laten afleveren?
Ja, dat is mogelijk. U kunt een ander afleveradres aangeven bij uw bestelling. Ook als uw bijvoorbeeld een cadeautje direct bij de ontvanger wil laten bezorgen of als je het pakket liever op uw werk ontvangt.

Bezorgen jullie ook bestellingen in het buitenland?
Op dit moment is BooBooBaby gericht op verzenden binnen Nederland. Mocht u woonachtig zijn in een ander land of een pakket naar het buitenland willen versturen, stuur dan even een e-mail naar info@booboobaby.nl en dan kijken we wat we voor u kunnen betekenen.

 

© 2015 - 2024 BooBooBaby | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel